Şalvarlı Badminton Gazete Haberleri

Sponsorluk: Balkan Şampiyonası

Wednesday 28 January 2009

2008 tarihlerinde Bolvadin Belediyesi sponsorluğunda yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Şampiyona Sonuçları

20-21 Aralık 2008 tarihlerinde Bolvadin Belediyesi sponsorluğunda yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Bolvadin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor salonunda yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonasına 80 sporcu katıldı.
Bolvadin Belediyesi’nin Şampiyonaya Sponsorluğu karşılığında Badminton Federasyonu tarafından Bolvadin’deki 10 okula toplam 250 Adet Badminton raketi, 100 kutu Badminton topu, 50 Eğitim kitapçığı ve 50 Eğitim CD’si dağıtılırken yine Bolvadin Belediye Başkanı Ahmet Naci Helvacı katılımcı seyirci öğrencilere 200 adet promosyon Badminton raketi ve topu dağıttı.
Veteranlar Türkiye Şampiyonasında geçen sene 40+ yaşta Türkiye Şampiyonu olan Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik Bolvadin’de 40+ yaşta Mersin Yenişehir Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal ile mücadele etti, Başkan Özmekik grubunda Kartal’ı, eski Milli Sporcu ve Türkiye Şampiyonu Fatih Dülger’i de finalde yenerek 40+ yaşta Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada Badminton Federasyonu kuruluşundan bu yana Badminton’a hizmeti geçen Antrenör, Hakem ve diğer kişilere Başkan Özmekik tarafından 1’er plaket verildi.
Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik Şampiyona hakkında şunları söyledi.
“Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonasına sponsorluk yapan ve Şampiyonaya katılan 80 kişinin konaklama ve yemeklerini karşılayan Bolvadin Belediye Başkanımız Ahmet Naci Helvacı bey’e teşekkür ediyorum.

Belediyelerimiz Badminton federasyonu faaliyetlerine sponsorluk yapsınlar bizde onların Belediye sınırları içerisinde yer alan bütün okullarına Badminton malzemesi dağıtımını yapalım ve öğrencilere Badminton eğitimi verelim.
http://74.125.77.132/search?q=cache:tJ3QOH3I5eYJ:www.badminton.gov.tr/%3FhaberId%3D246+ey%C3%BCp+sabri+kartal+video&hl=tr&ct=clnk&cd=20&gl=tr&client=firefox-a

No comments:

Post a Comment